Je li Burning Hot najbolji jackpot slot u Hrvatskoj?

Ivan K.
27 svibnja, 2024
115 Pregleda
Burning Hot jackpot slot

Burning Hot ponovo je u 2024. godini isplatio sretnom igraču milijunski dobitak. Time se učvrstio kao automat s najviše milijunskih isplata u našoj zemlji.

Za igru Burning Hot čuo sam još u doba dok smo kockali isključivo u automat klubovima. Ovaj slot se pojavio još tamo 2014. godine i odmah privukao pažnju na sebe. Simbol djeteline koja se širi preko role tada nam se svima jako svidio i počeli smo upravo na njemu provoditi svoju strategiju.

Tvrtka EGT iliti Amusnet Interactive zatim je uspješno prebacila svoju popularnu igru na Internet. Danas se Burning Hot igra diljem Europe, a posebno je zanimljiv ovdje u Hrvatskoj, gdje čini se da brine za neke od najvećih isplata.

Da, upravo ovaj EGT automat često ćete vidjeti na popisu igara koje su igračima isplatile ogromne dobitke. Radi se o jackpot slotu koji u idealnom slučaju isplaćuje više od milijun eura. To se ponovilo u svibnju ove godine, kada je sretni korisnik osvojio jackpot od 2,04 milijuna eura.

Bio je to samo nastavak tradicije impresivnih dobitaka na igri Burning Hot. Već ranije sam primijetio nekoliko milijunskih isplata na ovoj igri. Dogodilo se to triput još tamo 2022. godine, a jednom 2023. godine. Više od milijun eura uzeo je i igrač na igri 100 Burning Hot, modificiranoj verziji sa stotinu isplatnih linija.

O dobicima u stotinama tisuća eura da ne govorimo. Njih je na ovoj igri bilo pregršt u različitim internetskim kockarnicama pa nije čudno da upravo zelena boja Burning Hot automata za mnoge simbolizira dolazak do najveće moguće casino isplate.

No, ne mogu se složiti da baš Burning Hot svojim karakteristikama olakšava dolazak do milijunske zarade. Zato ću vam ovdje detaljnije predstaviti ovaj EGT automat i objasniti zašto baš na njemu padaju takve nagrade…

Solidan RTP i jednostavna pravila

Sa svojim povratom igraču 96,45% Burning Hot mi je prilično drag. Uostalom, prije desetak godina kad se pojavio niste baš mogli dobiti samo tako ovakav solidan RTP.

Burning Hot djetelina

Zanimljivo je da njegove dodatne verzije, uključujući i onu spomenutu sa stotinu isplatnih linija nemaju veći RTP od originala. Čini se da je pet isplatnih linija i 15 simbola na ekranu idealna formula za ovaj automat. A jednom kad zaigrate uočit ćete djetelinu kao Wild simbol koji se širi rolom i olakšava vam put do dobitka. Može se pojaviti na drugoj, trećoj i četvrtoj roli, a proširit će se kada oko djeteline postoje simboli koji mogu složiti dobitnu kombinaciju.

Ostatak simbola čine voćni simboli, kao i sretna sedmica koja može uvećati ulog čak 600 puta. Zvijezda i dolar su pak Scatter simboli, što znači da donose isplatu izvan isplatnih linija. No, ne vode u bonus igru s besplatnim vrtnjama, što mi se osobno zapravo i ne sviđa…

Zabavna Burning Hot jackpot igra

Dakle, Burning Hot ima maksimalno jednostavna pravila. Okrećete role i čekate dobitne kombinacije. Nema bonus igre s gratis okretajima. Ne možete ni kupovinom bonusa doći do množitelja koji jamče izdašne dobitke. Mogu samo duplati dobitak klađenjem na crveno ili crno.

Burning Hot duplanje

No, barem je tu Jackpot Cards igra. Zbog nje je ovaj slot i toliko zanimljiv igračima. Radi se o značajki koja će se aktivirati slučajnim izborom. Iskusni igrači mi kažu da rastu izgledi za ulazak u jackpot igru ako povećam svoj ulog. Pokušavao sam, ali nije upalilo.

Kako god, oni koji su ušli u Jackpot Cards igru borili su se za četiri razine glavne nagrade. Obilježene su bojama iz pokera: tref, karo, srce i pik. Zatim se pred vama pokažu karte postavljene licem prema dolje. Okrećete karte i ako se pojave tri iste boje, pripast će vam jedna od četiri razine jackpota. Ako to budu tri pika, osvojit ćete maksimalnu isplatu.

U Hrvatskoj je već pet puta isplaćeno milijun ili više eura na različitim varijantama igre Burning Hot. Na drugim igrama najviše jednom ili dvaput.

To nije slučajnost. No, nije ni da ova igra lakše aktivira Jackpot Cards značajku od ostalih. Razlog je taj što se jednostavno najviše igra među hrvatskim igračima. Korisnicima se sviđa solidan RTP, kao i lako razumljiva pravila. Pa kad već ganjaju jackpot, onda ga ganjaju uz ovu igru.

Presudna je također dobra reputacija koju je dosad stekao Burning Hot. Uostalom, i ja sam ga zaigrao, a lov na jackpot nije moja glavna strategija u online casinu. Zato me ne bi čudilo da jackpot nagrade nastave padati uz ovaj automat. No, nemojte misliti da su na njemu veću izgledi za veliku isplatu u odnosu na druge EGT igre. Samo je najveći interes za ovim slotom.

S obzirom na pristojan povrat koji daje, ima smisla dati mu prednost u odnosu na druge igre istog proizvođača. Međutim, morate znati da će vam trebati mnogo strpljenja da dočekate svoj trenutak. Kao i na lotu, jackpot je jako teško osvojiti i moguće je da vam glavna nagrada svaki put izmakne. No, što god ja ovdje napisao lovci na velike isplate za to ne mare i nastavljaju s mnogo entuzijazma igrati Burning Hot…

Autor Ivan K.

Kao veliki obožavatelj online casina, donosim vam tajne kako povećati izglede da ostvarite dobitak. Više od 20 godina iskustva kockanja daje mi za pravo podijeliti pokoji savjet, s ciljem otkriti koje igre se najviše isplate, kako pravilno raspoređivati ulog i kako držati emocije pod kontrolom.