Uvjeti korištenja

Kockarnice.hr portal omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja portala koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Korištenjem Kockarnice.hr portala i svih pridruženih stranica koje pripadaju Kockarnice.hr domeni, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Kockarnice.hr portal svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih izvora sadržaja koji uključuju znanstvene članke i članke na temu visoke tehnologije raspodijeljene u nekoliko rubrika te forum za raspravu i komentiranje članaka. Kockarnice.hr portal zadržava pravo ukidanja i promjene sadržaja i uvjeta korištenja, kao i promjenu izgleda i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio Kockarnice.hr portala bez obveze prethodne najave. Kockarnice.hr portal nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja, korisnik se slaže da će usluge Kockarnice.hr portala uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja Kockarnice.hr.

Kockarnice.hr portal u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz korištenja Kockarnice.hr portala ili je na bilo koji način vezana za korištenje istog, kao i za radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na Kockarnice.hr portalu te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi uporabe ili zlouporabe korištenja sadržaja na Kockarnice.hr portalu.

Registracijom za usluge, Kockarnice.hr korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga Kockarnice.hr portala.

Obveze korisnika pri korištenju Kockarnice.hr portala

Autorska prava

Korisnicima Kockarnice.hr portala nije dopušteno:

Sadržaj na Kockarnice.hr portalu zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Kockarnice.hr portalu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Kockarnice.hr portala ili na bilo koji način na koji se može uzrokovati štetu Kockarnice.hr portalu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Kockarnice.hr portalu mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Kockarnice.hr portal obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja Kockarnice.hr portala. Kockarnice.hr portal može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci koristit će se u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

Linkovi na druge web stranice i sadržaji dobiveni od korisnika

Kockarnice.hr portal sadrži i dokumente, podatke i informacije kao i veze do drugih internetskih stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Kockarnice.hr portal nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Kockarnice.hr portal nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na Kockarnice.hr portalu niti za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na Kockarnice.hr portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na Kockarnice.hr portalu i izvan njega isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te Kockarnice.hr portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa. Kockarnice.hr portal ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju korisnici te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. U slučaju saznanja da neki sadržaj krši pravne propise RH ili narušava ugled Kockarnice.hr portala kao medija, Kockarnice.hr portal zadržava pravo uklanjanja takvog sadržaja sa Kockarnice.hr portala bez prethodne obavijesti. Kockarnice.hr portal neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja Kockarnice.hr portala. Kockarnice.hr portal zadržava pravo da sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju korisnici Kockarnice.hr portala koristi u promotivne svrhe.

Ukidanje i zabrana korištenja usluga Kockarnice.hr portala

Kockarnice.hr portal zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja. Kockarnice.hr portal ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Uvjeti prenošenja tekstova

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na portalu dozvoljeno je samo uz navođenja izvora. Ukoliko je medij koji prenosi sadržaj web stranica, onda je obavezno staviti i link na originalni tekst, osim ako nije drugačije dogovoreno s uredništvom. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na portalu Kockarnice.hr prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.