Kako prevariti aparat za kockanje u Hrvatskoj?

Ivan K.
11 srpnja, 2023
1002 Pregleda
Kako prevariti aparat za kockanje

Zaljubljenici u slotove mnogo istražuju temu kako prevariti aparat za kockanje u domaćim automat klubovima, ali i na Internetu. Donosimo nekoliko ključnih činjenica vezanih uz ovu misiju.

Slotovi su zaista privlačan tip zabave. Bilo da ih igram u fizičkoj poslovnici ili online casinu, opušta me muzika koja ih prati, kao i užurbano okretanje rola na mom ekranu.

Mogu reći da proučavam tajne slot aparata već više od čitavog desetljeća i sasvim mi je jasno da daju značajnu prednost kući u odnosu na igrača. Pogotovo to vrijedi kad su u pitanju kockarski aparati u automat klubovima i hotelskim kockarnicama.

Baš zbog toga strastveni igrači pokušavaju saznati kako prevariti aparat za kockanje, nadajući se da postoji strategija koja u potpunosti mijenja odnos snaga između kockara i casina te prebacuje prednost na stranu korisnika.

Postoji nekoliko ideja koje su se pojavile u Hrvatskoj i tu sam da vam ih predstavim. Zato i donosim ovaj kratak vodič kako prevariti aparat za kockanje, odnosno kako povećati vlastite izglede za dolazak do profita. Bilo da vas zanima kako prevariti aparat Book of Ra ili neku drugu sličnu igru, vjerujem da vam ovi moji savjeti mogu pomoći…

Prethodne isplate nisu garancija

Ako želite doći do dobitka, vaš prvi zadatak je provjeriti kakve specifikacije imaju aparati za kockanje. Naime, nije svaki slot isti i nije za svakog od njih isti odgovor na pitanje kako prevariti aparat za kockanje. Neki daju povrat igraču 96.50%, a drugi 95.00% ili čak manje. To je ogromna razlika u RTP-u o čemu ovise vaši izgledi za slaganje dobitnih simbola pa svakako prvo saznajte koliko je igra uopće isplativa.

Kad su u pitanju aparati kockanje u automat klubovima i hotelskim kockarnicama u pravilu ide uz niži RTP nego uz video slotove u online casinu. To mogu osobno potvrditi nakon milijuna odigranih vrtnji. Zato je lakše dati odgovor kako prevariti aparat za kockanje na Internetu, nego u zemaljskoj poslovnici.

Kako rade aparati za kockanje

Tvrtke kao što su IGT i Novomatic prilično su škrte s RTP-om, što nadoknađuju privlačnim vizualima igara pa vas tako lik sličan Indiani Jonesu mami da uđete u automat klub s gotovo svakog izloga. Naravno, govorimo o zaštitnom znaku igre Book of Ra, poznate po vrlo skromnom povratu kockarima.

Baš zbog toga igrači koji misle da znaju kako prevariti aparat za kockanje pokušavaju nadmudriti kuću igranjem isključivo automata na kojima su taj dan isplate bile niske. Pa tako strpljivo čekaju da netko izgubi novac kockajući, u nadi da će baš njima nakon toga igra isplatiti dio zarađenog novca.

Međutim, ova strategija kako prevariti slot aparat nije najbolja, jer svakako treba uzeti u obzir koliko je uopće dotična igra darežljiva, odnosno je li joj RTP previše nizak. Također, generator nasumičnih brojeva može se pobrinuti da slot aparat bude škrt više od jednog dana, jer povrat igraču se izračunava nakon milijuna odrađenih vrtnji, a ne nakon 24 sata kockanja.

To je razlog zašto nije dobro uzdati se u RNG algoritam u tako kratkom vremenskom roku, osim ako niste spremni sjediti danima u automat klubu i strpljivo čekati da se aparat nahrani s pregršt novca, prije nego algoritam postane velikodušan prema vama…

Kako prevariti aparat za kockanje pomoću bonusa?

Nažalost, slot aparati više nisu mehanički kao što su bili u svojim počecima. Tada je bilo sasvim realno naučiti kako prevariti aparat za kockanje. Kompjutorski algoritam učinio ih je značajno stabilnijima pa ne postoji neka lukava strategija koja bi se pobrinula da baš vi budete nagrađeni sigurnim isplatama.

Doduše, bilo je slučaja kada su slot aparati znali poludjeti i postati silno velikodušni, zbog greške koja se dogodila u samom softveru. To se nedavno dogodilo u Bosni i Hercegovini i igrači su sjajno zaradili. Žao mi je što nisam bio dio te priče.

Međutim, na ovaj scenarij ne možete ozbiljno računati, ali zato možete pobijediti slot aparate pomoću bonusa i promocija koje djeluje vodeća hrvatska online casina.

Koji slotovi najviše daju

Da, istina je, jednom kad igraš s besplatnim sredstvima prednost kuće nestaje i odjednom se nađeš u situaciji da ostvarenje profita postaje sasvim realno. Zato je moj savjet onima koji pokušavaju otkriti kako prevariti aparat za kockanje da se registriraju na Internetu i kockaju u online casinima.

U Hrvatskoj postoji nekoliko kockarnica koje su prilično velikodušne po pitanju bonusa, kako za nove igrače, tako i za postojeće korisnike. Upravo ta gratis sredstva zlata vrijede na video slotovima, uz koja će realni RTP igre postati značajno viši.

Istina je, ako online casino nudi svojim korisnicima pregršt besplatnih vrtnji, kao i konkretan bonus novac, tada se situacija u borbi protiv kuće mijenja u vašu korist. Naravno, svakako pročitajte pravila korištenja bonusa, jer ako su uvjeti pod kojima ulažete dodijeljen novac nepovoljni, tada se ne isplati prihvatiti takvu promociju.

No, poštene bonuse uvijek vrijedi zgrabiti i po mom mišljenju to je najbolji način kako ganjati profit na slot automatima, pod uvjetom da ste zadovoljni s umjerenim ciframa i nije vam cilj osvojiti ogromni jackpot.

Lovci pak na velike dobitke imaju slotove s progresivnim jackpotom na kojima se mogu nadati da će im sreća biti naklonjena. To je puno riskantnija dugoročna strategija i malo toga je u vašim rukama. No, jedna vrtnja može sve promijeniti i donijeti vam dobitak veći od milijun eura…

Najčešće postavljana pitanja

  • Je li moguće prevariti aparat za kockanje u Hrvatskoj?

    U automat klubovima slot aparati imaju prilično nizak RTP pa je teško pronaći dobitnu formulu za njih. U online casinima moguće je pak “prevariti” algoritam korištenjem bonusa, jer tada prednost prelazi na vašu stranu u odnosu na kuću.

  • Imaju li više slabosti slotovi u automat klubovima ili na Internetu?

    Slotovi su napravljeni tako da daju određenu prednost kući. No, visoka volatilnost može kratkoročno okrenuti situaciju u korist igrača. U automat klubovima slotovi u prosjeku imaju niži RTP, a samim time i manje slabosti. Na Internetu su vam na njima dostupni novčani bonusi i besplatne vrtnje, uz solidan povrat igraču pa ih svakako treba igrati online.

  • Jesu li slot aparati prevara?

    Slot aparati u Hrvatskoj su se pobrinuli za neke od najvećih isplata na igrama na sreću, uključujući i 3 milijuna eura sretnom igraču na igri Eye of Atum. Prednost je definitivno na strani kuće i samo najveći majstori uspijevaju pobijediti video slotove. No slot igre na Internetu definitivno nisu prevara, jer su detaljno testirani prije nego što su uopće dobili licencu da bi vama bili dostupni za igru. Nije ih potpuno nemoguće pobijediti.

Autor Ivan K.

Kao veliki obožavatelj online casina, donosim vam tajne kako povećati izglede da ostvarite dobitak. Više od 20 godina iskustva kockanja daje mi za pravo podijeliti pokoji savjet, s ciljem otkriti koje igre se najviše isplate, kako pravilno raspoređivati ulog i kako držati emocije pod kontrolom.