Kako ganjati Favbet jackpot i isplati li se uopće uključiti?

Ivan K.
13 rujna, 2023
725 Pregleda
Favbet jackpot kockarnice

Favbet jackpot nudi upornim igračima slotova priliku dokopati se besplatnih sredstava. Vrijeme je za objašnjenje što se nalazi u pozadini i koliko se uopće isplati uključiti u igru.

Nema sumnje,jackpot je jedan od razloga zašto internetske kockarnice imaju stotine tisuća korisnika u Hrvatskoj. Osobno nisam neki poklonik tog koncepta, iako i mene privlači kad vidim da je na nekoj igri moguće osvojiti milijun eura.

Međutim, progresivni jackpot utječe na RTP igara i čini ga u realnosti manjim nego što bi trebao biti, jer se oko 3% svakog uloga izdvaja u fond za glavnu nagradu.

Također nije tajna da mi za osvajanje takvog jackpota trebalo igrati s prilično izdašnim ulogom. Naime, iako u pravilima obično piše da je dovoljno 0,20 eura da budem kvalificiran za osvajanje jackpota, malim slovima zatim piše da igrač koji igra s velikim ulozima ima najbolje izglede osvojiti ga.

To je nešto što me oduvijek odbijalo od koncepta progresivnog jackpota i draže mi je bilo igrati “normalne” slotove visokog RTP-a, uz pomoć besplatnih vrtnji i novčanog bonusa, uz koje je najlakše doći do profita.

Međutim, sada se pojavio Favbet jackpot koji malo drukčije funkcionira. Moram priznati da mi se sviđa kako je ovaj priređivač igara na sreću osmislio svoju glavnu nagradu i vrijeme je da vam objasnim po čemu se razlikuje od ostalih…

Što to čini Favbet jackpot jedinstvenim?

Favbet jackpot nema veze s glavnim nagradama dostupnima unutar Play ‘n GO, NetEnt i Amusnet Interactive slotova.

Ovo je nešto sasvim drugo. Naime, kad je jackpot uklopljen u samu igru, onda se događa ovaj problem s negativnim utjecajem na povrat igraču, što sam ranije spomenuo. Također nije potpuno jasno s kolikim ulogom kockar treba igrati da bi se našao među sretnim dobitnicima.

Favbet jackpot

S druge strane, Favbet jackpot ništa ne skriva. Postoje četiri razine nagrada i točno je propisano koliko trebate uložiti po vrtnji kako biste bili jedan od kandidata za osvajanje jackpota:

  • Mega jackpot se lovi s minimalnim ulogom 4 € po vrtnji,
  • Major jackpot ganjamo s minimalnim ulogom 2 € po vrtnji,
  • Minor jackpot mogu osvojiti ako ulažem minimalno 1 € po vrtnji,
  • Mini jackpot mi može pripasti već uz ulog od 0,25 € po vrtnji.

Dakle, točno znam koji Favbet jackpot ganjam, na temelju mog stila igre. A već Mini jackpot donosi isplate od 50 eura dobitnicima, a Minor oko 150 eura. Major jackpot donosi dobitke oko 500 eura, a Mega jackpot ide do 10 tisuća eura.

Sviđa mi se što jackpot nagrade padaju baš svaki dan, a može ih aktivirati igra na slotovima različitih proizvođača. Pa su već padali uz EvoPlay, Playson, Gamomat i Amusnet Interactive, a vjerojatno će i uz druge iGaming tvrtke.

Kako se uključiti i loviti Favbet jackpot?

Da bih osvojio Favbet jackpot, moram samo okretati role kod ovog priređivača igara na sreću. Usput mogu gledati prijenose Premiershipa i Lige prvaka, dostupne u Favbet aplikaciji.

Odlično je što iznos koji se dijeli ne ide iz samih igara te zbog toga ne utječe na RTP, već se radi o profitu same kockarnice koja je odlučila dio sredstava vratiti svojim korisnicima.

Naravno, svote nisu ni približne milijunima koji su dostupni na nekim igrama u vodećim hrvatskim online casinima. No, zato su isplate češće. Po mom mišljenju, promocija Favbet jackpot sličnija je nekakvom programu koji nagrađuje aktivnu igru, nego klasičnom lovu na velike isplate.

Favbet jackpot slotovi

Zato ako već imate otvoren profil u ovom online casinu, zapravo ne trebate ništa raditi. Čim igrate s barem 0,25 eura po vrtnji, uključeni ste u promociju,

Nakon nekog vremena ćete vidjeti hoće li Favbet jackpot pripasti baš vama, dok provodite taktiku koju ste ionako ranije zacrtali. To je strategija koje ću se i ja držati. Igram svoju igru pa ćemo vidjeti koliko često je moguće uzeti ova sredstva. A nakon nekoliko mjeseci svi ćemo dobiti bolji sud o Favbet jackpotu, odnosno o tome koliko je koristan registriranim igračima…

Autor Ivan K.

Kao veliki obožavatelj online casina, donosim vam tajne kako povećati izglede da ostvarite dobitak. Više od 20 godina iskustva kockanja daje mi za pravo podijeliti pokoji savjet, s ciljem otkriti koje igre se najviše isplate, kako pravilno raspoređivati ulog i kako držati emocije pod kontrolom.