Postoji li jackpot na ruletu i kako ga osvojiti u online casinu?

Ivan K.
23 travnja, 2024
198 Pregleda
Jackpot na ruletu

Jackpot na ruletu nije uobičajena pojava. No, pojavljuje se u nekoliko varijanti u hrvatskim online casinima, s isplatama u stotinama tisuća eura ili čak u milijunima.

Rulet je za mene uvijek bio poseban. U pitanju je igra koja možda ima niži RTP od blackjacka i bakare, no itekako je zabavno gledati kako kuglica traži put prema svom broju.

U ruletu postoje brojne stvari na koje se mogu kladiti, od točnog broja do boje, trećine ili dijela stola na kojem će završiti kuglica. Sve to čini igranje ruleta jako zabavnim, zbog čega me previše ne pogađa to što još uvijek nije pronađena strategija koja garantira dugoročnu zaradu.

A tu je i jackpot na ruletu. Doduše, to je nešto na što nisam naišao dok sam se zabavljao u automat klubovima. Međutim, cifre od stotinu tisuća eura ili čak više zaista se dijele na ovoj francuskoj igri u hrvatskim online casinima. Zato sam vam odlučio ovim tekstom malo skrenuti pažnju na one verzije koje brinu za najveće isplate…

Polja koja povećavaju ulog do 500 puta

U svojoj osnovnoj verziji rulet ima polja od 0 do 36 i isplaćuje 36 puta veći dobitak od vašeg uloga, u slučaju da pogodite broj. Dok sam kockao u zemaljskim kockarnicama, to je bila i maksimalna moguća isplata pa smo se njoj najviše veselili.

Vegas Roulette 500x

Međutim, u online casinima pojavile su se igre s puno većim isplatama na dobitnim poljima. To je svojevrstan jackpot na ruletu, no u svojoj skromnoj verziji.

Pa tako vrijedi izdvojiti Vegas Roulette 500x, dostupan uz Favbet i Rizk, ali i mnoga druga online casina u Hrvatskoj. Radi se o ruletu koji pri svakom okretanju kuglice nekoliko polja posebno izdvoji te na njima podijeli velike dobitke. Na jednom od njih ulog se uvećava 500 puta, što je zaista impresivno.

Naravno, takav koncept ima potencijal u potpunosti prednost okrenuti u korist igrača. No, zato su isplate na onim poljima koja nisu izdvojena manje od 36 puta, čime se stvari dugoročno vraćaju u normalu, na RTP nešto veći od 97%.

Rulet uživo

Svejedno, igre kao što su Lightning Roulette i Vegas Roulette 500x kratkoročno daju šansu igračima poput mene da dođu do impresivnog profita. Tada je naravno najbolje stati i okrenuti se drugim dostupnim igrama u online casinu, onima uz koje idu bonusi ili imaju još veći RTP.

Izdašni EGT jackpot na ruletu

Da, ovo što sam vam dosad predstavio nije pravi jackpot na ruletu. Međutim, u Hrvatskoj zaista imamo jackpot isplate na europskoj verziji ruleta. Za njih se brine EGT iliti Amusnet Interactive. U pitanju je poznata iGaming tvrtka koja proizvodi slot automate, kao i igre za stolom.

EGT je u vodećim hrvatskim kockarnicama već isplatio iznose veće od milijun eura. Nažalost, još uvijek nisam među dobitnicima, no nekim se igračima zbilja posrećilo. Takve nagrade najčešće padaju na EGT automatima, no zapravo su dostupne i na svim njegovim verzijama ruleta. Dynamic Roulette 120x, Onyx Roulette i European Roulette samo su neki od jackpot varijanti u domaćim casinima. Većina ih se odvija uživo.

Jackpot na ruletu ćete dobiti ako uđete u specijalnu igru, namijenjenu isključivo igračima koje je algoritam izdvojio od drugih. Radi se o Jackpot Cards dodatnoj igri, u kojoj ćete okretati pokeraške karte i nadati se da će se okrenuti tri pika. Ako se to dogodi, dobit ćete glavnu od četiri razine jackpota. To može biti iznos veći od sto tisuća eura, a možda i veći od milijuna.

Jackpot rulet

Treba dakle naglasiti da jackpot na ruletu nije povezan s pogađanjem nekog posebnog broja. Da je tako, bilo bi mi još zabavnije. EGT ga ipak dijeli slučajnim odabirom, u svojoj Jackpot Cards igri. Iskusni kockari mi kažu da s veličinom uloga rastu i šanse da okrećete jackpot karte. Kako god, smatram da je zaista zabavno to što jackpot na ruletu zaista može pasti. Radi se o igri na kojoj ga definitivno nisam očekivao, što mi se itekako svidjelo u domaćim internetskim kockarnicama…

Autor Ivan K.

Kao veliki obožavatelj online casina, donosim vam tajne kako povećati izglede da ostvarite dobitak. Više od 20 godina iskustva kockanja daje mi za pravo podijeliti pokoji savjet, s ciljem otkriti koje igre se najviše isplate, kako pravilno raspoređivati ulog i kako držati emocije pod kontrolom.