Favbet Cashout – četiri koraka do zarade čak i uz gubitni listić!

Ivan K.
7 prosinca, 2023
309 Pregleda
Favbet cashout

Cashout je mogućnost povlačenja dobitka prije nego sve bude odigrano na vašem listiću sportskog klađenja. Evo nekoliko savjeta kako koristiti ovu novu opciju u Hrvatskoj.

Kao što već znate, trenutno preferiram online casino, jer slot automati me jako zabavljaju, a Texas Holdem i druge kartaške igre mi daju različite strateške opcije kako ganjati dugoročni profit.

No, istina je da sam se u prošlosti puno više kladio. Jedan od razloga zašto sam prešao na internetsko kockanje bio je nedostatak nekih krucijalnih opcija za klađenje u Hrvatskoj. Tu spada i cash out, odnosno isplata dobitka prije nego su svi parovi na listiću završeni.

Cashout se davno pojavio u vodećim europskim kladionicama, a mi smo eto morali dugo čekati, zbog problema sa zakonodavstvom koje je tvrdoglavo kočilo uvođenje ove jednostavne opcije za unaprjeđenje sportskog klađenja.

No, sada smo napokon dočekali da cashout zaživi u našoj zemlji. Favbet je uveo Early Cashout i tako dao priliku igračima da napokon uzmu zaradu, čak i ako se listić kasnije pokaže gubitnim. To je i kod mene probudilo staru glad za klađenjem pa vam donosim mali vodič kako koristiti Favbet Cash Out u svrhu dolaska do vrijednog dobitka…

Pronađite oklade uz koje je dostupan cashout

Kao prvo, morate znati da cash out u hrvatskim kladionicama sigurno neće biti dostupan baš na svim okladama koje su u ponudi. Zaboravite raniju isplatu na egzotičnim sportovima, jer bookmakeri se ionako boje kladitelja koji ih dobro poznaju.

Kako god, ozbiljni priređivači igara na sreću dat će vam priliku za cashout ne samo kod klađenja na ishod utakmice, već i kod oklada na zbroj golova i oba tima daju gol, a možda i uz hendikep te sve druge osnovne oklade koje se najviše koriste na nogometu, košarci, rukometu, tenisu i hokeju na ledu.

Dakle, ako se držite popularnih sportova cashout će vam definitivno biti dostupan pa svakako to iskoristite, jer može puno pomoći u kritičnim trenucima…

Favbet promocije

Pronađite gdje ga aktivirati

Cashout vam sigurno neće iskočiti na glavnom ekranu, ali pronaći ćete ga unutar svog korisničkog profila. Kad je u pitanju cashout Favbet ga je stavio tamo gdje je pregled svih mojih odigranih listića.

Tamo se na zelenom polju pojavljuje iznos koji mogu uzeti, a klikom na link finalizirat ću isplatu i prihvatiti dozvoljenu zaradu. Sličan je to princip kao i u vodećim europskim kladionicama pa vam sama realizacija cash out opcije ne bi trebala biti problem…

Ocijenite je li pravi trenutak za cashout

Istina je, cashout može spasiti vaš listić, ali vam može i oduzeti velik dio dugoročne zarade ako ga koristite na krivi način. Zato je ključno ocijeniti isplati li se napraviti raniju isplatu ili pričekati barem još malo.

Favbet kako koristiti cash out

Pa vam tako Favbet nudi da koristite ovu opciju pri tradicionalnom klađenju, ali i pri klađenju uživo. To znači da praktički možete čekati posljednje minute zadnje utakmice, odnosno sudačku nadoknadu kako biste aktivirali cashout. Tada se i najviše isplati ranije uzeti profit, no ponekad je to dobra opcija i prije početka zadnjeg događaja na listiću, ako ste ranije već pogodili pregršt parova.

Uglavnom, moja filozofija kaže ovako – što je ponuđeni iznos bliži iznosu kojeg sam trebao dobiti na listiću, to mi se više sviđa. Svejedno, uzimam u obzir i rizik preostalih sportskih događaja, kako bih ocijenio trebam li pristati na nagodbu ili ne…

Finalizirajte svoj cashout

Za kraj, nakon što zaključim da je cashout isplativ, preostaje mi stisnuti na zeleni gumb i uzeti ponuđeni novac. Nakon toga nema više povratka pa to radim samo kad sam siguran da je to dugoročno najbolja odluka za mene.

Jasno je da kladionice nude cashout igračima kao mamac, kako bi im oduzele dio dobitka koji bi se ionako dogodio. Međutim, iskusan kladitelj točno zna kada se isplati nagoditi se, a kada ići do kraja pa je ova opcija zapravo izuzetno važna u sportskom klađenju, kako biste imali optimalne izglede doći do profita na godišnjoj razini…

  • Isplati li se koristiti cashout u klađenju?

    Cashout vam može spasiti listić. Radi se o mogućnosti ranije isplate dobitka, što zlata vrijedi pri klađenju uživo. Ako gledate utakmicu i jasno vam je da bi lako mogla otići u krivom smjeru, svakako iskoristite ovu opciju.

  • Po čemu je poseban Favbet cashout?

    Favbet cashout se pojavio među prvima na hrvatskom tržištu. Daje vam priliku unaprijed isplatiti dobitak na listiću, čak i ako nisu završeni svi događaji. Osim pri klađenju na pobjednika utakmice, ova opcija može se koristiti i pri nekim drugim specifičnim okladama.

  • Zašto kladionice nude cashout svojim igračima?

    Kladionice nude cashout, jer se nadaju da će njime korisnicima umanjiti dobitke koje su trebali ostvariti. No, u praksi cashout može biti i spasonosna opcija, sve ovisi o igraču i načinu na koji reagira tijekom utakmica na koje se kladi.

Autor Ivan K.

Kao veliki obožavatelj online casina, donosim vam tajne kako povećati izglede da ostvarite dobitak. Više od 20 godina iskustva kockanja daje mi za pravo podijeliti pokoji savjet, s ciljem otkriti koje igre se najviše isplate, kako pravilno raspoređivati ulog i kako držati emocije pod kontrolom.